• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek lašišų (šviežia)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį šiek tiek palaikyti šaldymo kameroje, kad būtų lengviau supjaustyti.
    Nuo lašišos nulupti odelę.
    Atsargiai supjaustyti žuvį plonais gabalais.
    Indo dugną pabarstyti druska, po to dėti sluoksnį žuvies, ant žuvies berti sluoksnį druskos.
    Ant vieno sluoksnio žuvies reikia maždaug 1 šaukšto druskos.

Autorius: Aidas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek lašišų (šviežia)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį šiek tiek palaikyti šaldymo kameroje, kad būtų lengviau supjaustyti.
    Nuo lašišos nulupti odelę.
    Atsargiai supjaustyti žuvį plonais gabalais.
    Indo dugną pabarstyti druska, po to dėti sluoksnį žuvies, ant žuvies berti sluoksnį druskos.
    Ant vieno sluoksnio žuvies reikia maždaug 1 šaukšto druskos.

Autorius: Aidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų