Žuvį šiek tiek palaikyti šaldymo kameroje, kad būtų lengviau supjaustyti. Nuo lašišos nulupti odelę. Atsargiai supjaustyti žuvį plonais gabalais. Indo dugną pabarstyti druska, po to dėti sluoksnį žuvies, ant žuvies berti sluoksnį druskos. Ant vieno sluoksnio žuvies reikia maždaug 1 šaukšto druskos.
Autorius: Aidas
INGREDIENTAI:
šiek tiek lašišų (šviežia)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį šiek tiek palaikyti šaldymo kameroje, kad būtų lengviau supjaustyti. Nuo lašišos nulupti odelę. Atsargiai supjaustyti žuvį plonais gabalais. Indo dugną pabarstyti druska, po to dėti sluoksnį žuvies, ant žuvies berti sluoksnį druskos. Ant vieno sluoksnio žuvies reikia maždaug 1 šaukšto druskos.