Paruošimas: Silkių filė horizontaliai perpjauti į 2 ar 3 dalis (priklauso nuo storio). Svogūną supjaustyti šiaudeliais. Svogūno laiškus supjaustyti apie 8 cm ilgio juostelėmis. Į silkę sudėti svogūnus, svogūnų laiškus ir atsargiai susukti. Į indą įpilti truputi aliejaus ir sudėti silkių suktinukus, papuošti petražolių šakelėmis ir apšlakstyti aliejumi. Jei silkė išsivynioja galite ja sutvirtinti mediniais pagaliukais.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų
1 sauja svogūnų (laiškai)
400 gramų silkių (filė)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papuošimui: petražolių šakelių
Paruošimas: Silkių filė horizontaliai perpjauti į 2 ar 3 dalis (priklauso nuo storio). Svogūną supjaustyti šiaudeliais. Svogūno laiškus supjaustyti apie 8 cm ilgio juostelėmis. Į silkę sudėti svogūnus, svogūnų laiškus ir atsargiai susukti. Į indą įpilti truputi aliejaus ir sudėti silkių suktinukus, papuošti petražolių šakelėmis ir apšlakstyti aliejumi. Jei silkė išsivynioja galite ja sutvirtinti mediniais pagaliukais.