Gaminant pagal šį receptą, silkės reikės palaukti kelias dienas. Tikrai taip, gerai perskaitėte – kelias dienas. Taip yra dėl to, kad padažas turi pastovėti šaldytuve, ingredientai turi susijungti tarpusavyje ir po to silkei reikia “susidraugauti“ su padažu. Silkės tikrai verta palaukti, nes skonis 10 balų - įtiks ir išrankiausiems gurmanams!
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai silkių filė
- 2 vienetai marinuotų agurkų (nedideli)
- 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
- 1 valgomasis šaukštas krapų (susmulkinti, patiekiant)
- Padažui:
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (apytikriai)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (apytikriai)
- 1 valgomasis šaukštas actas 5% (šviesus)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 4
REKLAMA