INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 vienetas obuolių
- šiek tiek petražolių
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garstyčias sumaišyti su majonezu.
Obuolį nulupti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Silkės filė gabaliuką patepti majonezo padažu, dėti po du gabaliukus obuolio ir svogūno, petražolės šakelę ir susukti. Sutvirtinti pagaliuku.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 vienetas obuolių
- šiek tiek petražolių
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garstyčias sumaišyti su majonezu.
Obuolį nulupti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Silkės filė gabaliuką patepti majonezo padažu, dėti po du gabaliukus obuolio ir svogūno, petražolės šakelę ir susukti. Sutvirtinti pagaliuku.
Autorius: Agnė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI