• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai silkių (sūdyta filė, gabaliukai)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 300 gramų grybų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ji jau vadinama mano firminiu užkandžiu :)

    Paruošimas. Silkės filė užmerkiama piene, kad šiek tiek "nuimtų" sūrumą. Kol ji mirksta, pasiruošiam kitus produktus - supjaustome svogūnus, sudedame į įkaitintą keptuvę, kol kepame svogūnus, supjaustome pievagrybius (arba jau iš anksto paruoštus miško grybus) ir suberiame į keptuvę su svogūnais, dar kelias minutes viską apkepiname ir paliekame ataušti.

    Kol aušta grybai su svogūnais, nusausinam silkės filė, nulupam odą ir supjaustom siaurom juostelėm, sumaišome su ataušusiais grybais bei svogūnais (skystį, susidariusį juos kepant būtina nupilti) uždedame majonezą, garstyčias, galima įberti šiek tiek maltų juodųjų pipirų, viską išmaišome, sudedame į salotinę, papuošiame petražolės šakele.
    Skanaus!

Autorius: Aušrinė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai silkių (sūdyta filė, gabaliukai)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 300 gramų grybų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ji jau vadinama mano firminiu užkandžiu :)

    Paruošimas. Silkės filė užmerkiama piene, kad šiek tiek "nuimtų" sūrumą. Kol ji mirksta, pasiruošiam kitus produktus - supjaustome svogūnus, sudedame į įkaitintą keptuvę, kol kepame svogūnus, supjaustome pievagrybius (arba jau iš anksto paruoštus miško grybus) ir suberiame į keptuvę su svogūnais, dar kelias minutes viską apkepiname ir paliekame ataušti.

    Kol aušta grybai su svogūnais, nusausinam silkės filė, nulupam odą ir supjaustom siaurom juostelėm, sumaišome su ataušusiais grybais bei svogūnais (skystį, susidariusį juos kepant būtina nupilti) uždedame majonezą, garstyčias, galima įberti šiek tiek maltų juodųjų pipirų, viską išmaišome, sudedame į salotinę, papuošiame petražolės šakele.
    Skanaus!

Autorius: Aušrinė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų