INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 vienetas silkių (filė, sūdyta)
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų ir vandens užmaišyti tešlą, kaip blynams. Kiekvieną silkės gabalėlį pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 vienetas silkių (filė, sūdyta)
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų ir vandens užmaišyti tešlą, kaip blynams. Kiekvieną silkės gabalėlį pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI