Silkę supjaustome ir dedame į silkinę. Saulėgrąžas labai trumpai pakepiname su trupučiu aliejaus (žiūrime kad nesudegtų, nes tai įvyksta labai greitai). Kitoje keptuvėje pakepiname svogūnus, tada į pakepintus svogūnus sudedame saulėgrąžas, išmaišome ir įdarą dedame ant silkės. P.S. Geriau nepatingėti nusivalyti ir naudoti tik tikrą silkę, t.y. su galvom, o ne tą, kuri būna jau paruošta ir nežinia kame išmirkyta. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštebtos)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas silkių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę supjaustome ir dedame į silkinę. Saulėgrąžas labai trumpai pakepiname su trupučiu aliejaus (žiūrime kad nesudegtų, nes tai įvyksta labai greitai). Kitoje keptuvėje pakepiname svogūnus, tada į pakepintus svogūnus sudedame saulėgrąžas, išmaišome ir įdarą dedame ant silkės. P.S. Geriau nepatingėti nusivalyti ir naudoti tik tikrą silkę, t.y. su galvom, o ne tą, kuri būna jau paruošta ir nežinia kame išmirkyta. Skanaus.