• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 svogūnų
  • 250 gramų silkių
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai apelsinų sulčių (šviežios)
  • 1 sauja razinų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome norimo stambumo gabalėliais silkę.
    Stambiais žiedais supjaustome svogūną ir pakepiname apie 3min. keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
    Tuomet sudedame į keptuvę razinas, pomidorų pastą, citrinų bei apelsinų sultis, paskaniname pipirais bei cukrumi,maišant patroškiname apie 2 min. ir paliekame atvėsti.
    Gautą masę sudedame ant silkės, apšlakstome likusiu aliejumi ir patiekiame šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 svogūnų
  • 250 gramų silkių
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai apelsinų sulčių (šviežios)
  • 1 sauja razinų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome norimo stambumo gabalėliais silkę.
    Stambiais žiedais supjaustome svogūną ir pakepiname apie 3min. keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
    Tuomet sudedame į keptuvę razinas, pomidorų pastą, citrinų bei apelsinų sultis, paskaniname pipirais bei cukrumi,maišant patroškiname apie 2 min. ir paliekame atvėsti.
    Gautą masę sudedame ant silkės, apšlakstome likusiu aliejumi ir patiekiame šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų