REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Kai turi riebaliukų, keliose vietose padaryti įpjovas. Tada ją užpilti obuolių sultimis, jos turi mėsą apsemti. Palikti marinuotis šaldytuve per naktį. Ryte obuolių sultis nupilti.
- Sumaišyti majonezą su prieskoninėmis žolelėmis ir šiuo mišiniu aptepti mėsą. Palikti šaldytuve pasimarinuoti, kol bus skutamos bulvės ir pjaustomos daržovės. Geriausia bent valandai.
- Išsimarinavusią mėsą suvynioti į foliją.
- Kepti 180°C temp. orkaitėje apie 1 val. Tada foliją praverti ir dar pakepti 10-15 min, kad mėsytė apskrustų .
Patiekti su bulvėmis, apibarsčius jas krapais. Skanaus.
REKLAMA