• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos ( kumpis arba šoninė )
  • 1 saujelė prieskonių ( (itališkos žoleleles: raudonėliai, bazilikai, mairūnai, rozmarinai, dašiai, čiobreliai, šalavijai))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek krapų
  • 1 litras sulčių ((obuolių))
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos ( kumpis arba šoninė )
  • 1 saujelė prieskonių ( (itališkos žoleleles: raudonėliai, bazilikai, mairūnai, rozmarinai, dašiai, čiobreliai, šalavijai))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek krapų
  • 1 litras sulčių ((obuolių))
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Kai turi riebaliukų, keliose vietose padaryti įpjovas. Tada ją užpilti obuolių sultimis, jos turi mėsą apsemti. Palikti marinuotis šaldytuve per naktį. Ryte obuolių sultis nupilti.
  2. Sumaišyti majonezą su prieskoninėmis žolelėmis ir šiuo mišiniu aptepti mėsą. Palikti šaldytuve pasimarinuoti, kol bus skutamos bulvės ir pjaustomos daržovės. Geriausia bent valandai.
  3. Išsimarinavusią mėsą suvynioti į foliją.
  4. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie 1 val. Tada foliją praverti ir dar pakepti 10-15 min, kad mėsytė apskrustų .
    Patiekti su bulvėmis, apibarsčius jas krapais. Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų