• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Pagrindui:
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 110 gramų sviesto (kambario temp.)
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • Tešlai:
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Viršui:
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų)
  • 2.5 stiklinės raudonųjų serbentų
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų)
  • 2.5 stiklinės serbentų (raudonieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Pagrindui:
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 110 gramų sviesto (kambario temp.)
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • Tešlai:
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Viršui:
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų)
  • 2.5 stiklinės raudonųjų serbentų
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų)
  • 2.5 stiklinės serbentų (raudonieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagrindui skirtus produktus gerai išmaišyti ir tešlą išminkyti. Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
    Vėliau tešlą iškočioti (tešla buvo per daug trapi kočiojimui, tai aš taip aplipdžiau) ir įtiesti į kepimo skardą. Dėti į 170°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 25 minutes arba kol taps gražiai auksinės spalvos.
    Įdarui baltymus išplakti iki standžių putų. Palaipsniui įmaišyti cukrų ir krakmolą, plakti dar 5 minutes. Įmaišyti serbentus ir užpilti ant pagrindo. Kepti dar 10 minučių (man pasirodė mažokai, tai kepiau dvigubai tiek, arba galima temperatūrą padidinti).

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų