INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono (apvoliojimui)
- šiek tiek cukraus (apvoliojimui)
- šiek tiek rabarbarų
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek vandens (šaltas)
- šiek tiek druskos
- 80 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus, sumaišytus su druska, ištrinti su gabaliukais supjaustytu sviestu, kol pasidarys trupiniai.
Sudėti trynį, įpilti dar šalto vandens, jeigu masė nesulimpam, ir gerai išminkius dėti į šaldytuvą 30 minučių.
Atšaldytą tešlą plonai iškočioti, supjaustyti kvadratėliais ir į juos įvonioti nuluptų rabarbaro stiebų gabaliukus.
Sausainius patepti išplaktu baltymu, apvolioti cukraus bei cinamono mišinyje ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20-25 minutes.
Skanaus.
Autorius: http://forelle.blogas.lt