Sviestą ištrinti su cukrumi. Įmušamas kiaušinis.Vanilinį cukrų supilam į kepimo miltelius , sumaišome su miltais ir supilam į bendrą masę. Išmirkusias razinas sudėti į tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūroje kol pagels.Pastabos:sausainius patariama daryti kuo vienodesnius, kad vienodai iškeptų. Iš karto patariu daryti dvigubą porciją.
Autorius: Goda
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
75 gramai sviesto
25 gramai razinų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištrinti su cukrumi. Įmušamas kiaušinis.Vanilinį cukrų supilam į kepimo miltelius , sumaišome su miltais ir supilam į bendrą masę. Išmirkusias razinas sudėti į tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūroje kol pagels.Pastabos:sausainius patariama daryti kuo vienodesnius, kad vienodai iškeptų. Iš karto patariu daryti dvigubą porciją.