INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek prieskonių (mėsai, "Santa Marija")
- 0.5 litro mineralinio vandens
- 7 vienetai kivių
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti gabaliukais.
Supjaustome svogūnus, kivius.
Viską sudėti į vieną didelį indą, įberti prieskonių pagal skonį ir užpilti mineraliniu vandeniu. Išmaišyti.
Jau po 2 valandų mėsą galima verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Autorius: Svetlana
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek prieskonių (mėsai, "Santa Marija")
- 0.5 litro mineralinio vandens
- 7 vienetai kivių
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti gabaliukais.
Supjaustome svogūnus, kivius.
Viską sudėti į vieną didelį indą, įberti prieskonių pagal skonį ir užpilti mineraliniu vandeniu. Išmaišyti.
Jau po 2 valandų mėsą galima verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Autorius: Svetlana
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI