Mėsą supjaustykite kubeliais, o svogūną griežinėliais. Sutrinkite česnaką, išspauskite iš citrinos sultis, viską suberkite ant mėsos ir svogūnų, išmaišykite (geriausia rankomis paminkyti). Marinuoti apie 12 valandų. Po to kepti šašlykinėje ~20 minučių.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
1 vienetas citrinų
1 česnakų
šiek tiek čiobrelių
4 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek paprikų
4 vienetai svogūnų
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
2 kilogramai avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite kubeliais, o svogūną griežinėliais. Sutrinkite česnaką, išspauskite iš citrinos sultis, viską suberkite ant mėsos ir svogūnų, išmaišykite (geriausia rankomis paminkyti). Marinuoti apie 12 valandų. Po to kepti šašlykinėje ~20 minučių.