• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai kiaulienos (sprandinė)
  • 4 žiupsneliai druskos
  • 15 vienetų pipirai (juodieji, stambiai malti)
  • 15 vienetų kalendrų
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino
  • 2 lapai laurų lapų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, malta)
  • 9 galvos svogūnų
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus (saulėgrąžų)
  • 1 vienetas citrinų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai kiaulienos (sprandinė)
  • 4 žiupsneliai druskos
  • 15 vienetų pipirai (juodieji, stambiai malti)
  • 15 vienetų kalendrų
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino
  • 2 lapai laurų lapų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, malta)
  • 9 galvos svogūnų
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus (saulėgrąžų)
  • 1 vienetas citrinų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome 3 - 4 cm storio kubeliais.
  2. Marinuojame: visus ingridientus dėti butent išvardinta eiliškumo tvarka( nuo 1 iki 11 punkto). Supilus saulėgrąžų aliejų viską gerai išmaišykite (naudokite tik saulėgrąžų, kitoks aliejus netinkamas).
  3. Iš vienos vidutinio dydžio citrinos išspaudžiame sultis (jokiu būdų nedėkit citrinos anksčiau, nei numatyta recepte, nes mėsa taps guminė).
  4. Dar kartą viską gerai išmaišome, sudedam į puodą, prispaudžiam kuo nors iš viršaus ir paliekame per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir keptuvėje, ant žarijų – bus labai skanu.


    Vadovaukitės receptu ir būsite maloniai nustebinti.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų