Pirmiausia obuolius nulupkite (jei norite), išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Sumaišykite miltus, manų kruopas ir cukrų. Tada visa tai sluoksniuojant dėkite į folija išklotą kepimo skardą: pirmiausia miltų mišinys, tada smulkiai pjaustyti obuoliai, vėl miltų masė, vėl obuoliai ir trečią kartą - vėl miltų masė. Ant viršaus tolygiai išdėliokite sviesto gabalėlius ir obuolius Tada pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 30 min. Patikėkite - nors ir skamba neįtikėtinai -pyragas bus nuostabus. Pieno, vandens ar kiaušinių šiam patiekalui tikrai nereikia. Skanaus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukraus
10 vienetų obuolių
2 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės manų kruopų
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia obuolius nulupkite (jei norite), išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Sumaišykite miltus, manų kruopas ir cukrų. Tada visa tai sluoksniuojant dėkite į folija išklotą kepimo skardą: pirmiausia miltų mišinys, tada smulkiai pjaustyti obuoliai, vėl miltų masė, vėl obuoliai ir trečią kartą - vėl miltų masė. Ant viršaus tolygiai išdėliokite sviesto gabalėlius ir obuolius Tada pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 30 min. Patikėkite - nors ir skamba neįtikėtinai -pyragas bus nuostabus. Pieno, vandens ar kiaušinių šiam patiekalui tikrai nereikia. Skanaus!