• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    200 g faršo, kiaulienos, neriebaus
    200 g raugintų su morkom kopūstų
    2 šaukstai pomidorų padažo
    prieskonių ir pipirų
    aliejaus kepimui

    Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą. Iškepame labai plonus blynus.
    Raugintus kopūstus su morkom ir pomidorų padažu patušinam. Faršą pakepinam, sudedam tušintus kopūstus, įberiam prieskonių, druskos ir išmaišome.
    Ant lietinio dedame šaukštą įdaro, galus užlenkiam ir visą blyną susukam į volelį. Dedame kepti į gerai įkaitintą aliejų, kol gražiai pagels. Aliejaus turi būti tiek, kad apsemtų bent busę lietinių. Geriausia būtų dėti į gruzdintuvę.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    200 g faršo, kiaulienos, neriebaus
    200 g raugintų su morkom kopūstų
    2 šaukstai pomidorų padažo
    prieskonių ir pipirų
    aliejaus kepimui

    Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą. Iškepame labai plonus blynus.
    Raugintus kopūstus su morkom ir pomidorų padažu patušinam. Faršą pakepinam, sudedam tušintus kopūstus, įberiam prieskonių, druskos ir išmaišome.
    Ant lietinio dedame šaukštą įdaro, galus užlenkiam ir visą blyną susukam į volelį. Dedame kepti į gerai įkaitintą aliejų, kol gražiai pagels. Aliejaus turi būti tiek, kad apsemtų bent busę lietinių. Geriausia būtų dėti į gruzdintuvę.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų