• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudasis)
  • 1 valgomasis šaukštas kukurūzų (miltai)
  • 200 gramų morkų (smulkintos)
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos (jūros)
  • 200 gramų brokolių
  • 8 vienetai grybų (džiovinti, išmirkyti)
  • 50 gramų sojų varškės tofu (pjaustytas)
  • 200 gramų bambukų ūglių (konservuoti)
  • 4 valgomieji šaukštai žemės riešutų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į Įkaitintą aliejų suberkite brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kaitinkite apie tris minutes. Pridėkite grybų ir kitus ingridientus (išskyrus kukurūzų miltus), pakepinkite maišant.
    Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 15 min. Jei atsiras daug skysčio, įberkite kukurūzų miltų, maišytų su vandeniu ir pakaitinkite kol masė sutirštės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų