Burokėlius galima naudoti marinuotus arba šviežius, bet tada juos reikia išvirti ir sutarkuoti. Burokėliai verdami apie 30 - 40 minučių, tada įpilama vynuogių acto 2 šaukštai ir dar paverdama apie 15 minučių.
Susipjaustyti agurkus kubeliais arba sutarkuoti, kaip labiau patinka. Susmulkinti žalumynus bei svogūnų laiškus. Užpilti kefyrą ir viską sumaišyti.
Kiaušinius išvirti kietai, susmulkinti ir sumaišyti su sriuba.
Bulves išsivirti, pasūdytame vandenyje ir apibarstyti smulkintais krapais.
Skanaus.
Autorius: Jovita
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
1 kilogramas bulvių
1 sauja svogūnų (laiškai)
3 vienetai kiaušinių
1 litras kefyro
2 vienetai burokėlių
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius galima naudoti marinuotus arba šviežius, bet tada juos reikia išvirti ir sutarkuoti. Burokėliai verdami apie 30 - 40 minučių, tada įpilama vynuogių acto 2 šaukštai ir dar paverdama apie 15 minučių.
Susipjaustyti agurkus kubeliais arba sutarkuoti, kaip labiau patinka. Susmulkinti žalumynus bei svogūnų laiškus. Užpilti kefyrą ir viską sumaišyti.
Kiaušinius išvirti kietai, susmulkinti ir sumaišyti su sriuba.
Bulves išsivirti, pasūdytame vandenyje ir apibarstyti smulkintais krapais.