INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (laiškai, smulkinti)
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų šparagų
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
REKLAMA