• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 vienetai avokadų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (Dijon, padažui)
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus ir pakepinkite krevetes 1-2 minutes ant didelio kaitrumo ugnies.
    Avokada supjaustykite griežinėliais, apelsiną nulupkite ir susmulkinkite kubeliais, sutrinkite česnaką.
    Viską sumaišykite ir pagardinkite padažu.
    Skanaus!!!

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 vienetai avokadų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (Dijon, padažui)
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus ir pakepinkite krevetes 1-2 minutes ant didelio kaitrumo ugnies.
    Avokada supjaustykite griežinėliais, apelsiną nulupkite ir susmulkinkite kubeliais, sutrinkite česnaką.
    Viską sumaišykite ir pagardinkite padažu.
    Skanaus!!!

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų