Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus ir pakepinkite krevetes 1-2 minutes ant didelio kaitrumo ugnies. Avokada supjaustykite griežinėliais, apelsiną nulupkite ir susmulkinkite kubeliais, sutrinkite česnaką. Viską sumaišykite ir pagardinkite padažu. Skanaus!!!
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
2 vienetai avokadų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
1 arbatinis šaukštelis garstyčių (Dijon, padažui)
100 gramų krevečių be kevalo
šiek tiek druskos (padažui)
3 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus ir pakepinkite krevetes 1-2 minutes ant didelio kaitrumo ugnies. Avokada supjaustykite griežinėliais, apelsiną nulupkite ir susmulkinkite kubeliais, sutrinkite česnaką. Viską sumaišykite ir pagardinkite padažu. Skanaus!!!