Svogūną supjaustyti smulkiai. Tuną sumaišyti su svogūnais. Kininį kopūstą susmulkinti. Agurką perpjauti išilgai, po to kiekvieną dalį perpjauti per pusę ir supjaustyti skiltelėmis. Visus ingredientus sumaišyti ir užpilti grietine, majonezu arba aliejumi. Jei reikia pasūdyti.
Autorius: Tetis
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
1 vienetas paprikų
1 vienetas svogūnų
200 gramų tunų (konservuotas)
šiek tiek druskos
1 vienetas kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną supjaustyti smulkiai. Tuną sumaišyti su svogūnais. Kininį kopūstą susmulkinti. Agurką perpjauti išilgai, po to kiekvieną dalį perpjauti per pusę ir supjaustyti skiltelėmis. Visus ingredientus sumaišyti ir užpilti grietine, majonezu arba aliejumi. Jei reikia pasūdyti.