Agurkus ir cukinijas nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonais šiaudeliais. Pupelių daigus nuplauti ir užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1 min. Tą patį padaryti ir su ankštinėmis pupelėmis. Išdžiovinti. Smulkintus česnakus sumaišyti su sezamo aliejumi, sojos padažu ir citrinos sultimis. Galima įdėti truputį čili. Visus produktus sumaišyti, užpilti užpilu.
Autorius: Sonata
INGREDIENTAI:
200 gramų agurkų
1 česnakų
100 gramų pupelių (ankštinės)
250 gramų pupelių (daigai)
40 mililitrų sojos padažo
30 mililitrų aliejaus (sezamo)
100 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus ir cukinijas nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonais šiaudeliais. Pupelių daigus nuplauti ir užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1 min. Tą patį padaryti ir su ankštinėmis pupelėmis. Išdžiovinti. Smulkintus česnakus sumaišyti su sezamo aliejumi, sojos padažu ir citrinos sultimis. Galima įdėti truputį čili. Visus produktus sumaišyti, užpilti užpilu.