žuvį supjaustyti gabaliukais. Miltus sumaišyti su druska, juose apvolioti žuvį ir iškepti aliejuje. Aliejaus perteklių pašalinti padėjus žuvį ant popierinių rankšluosčių. Agurkus ir bulves supjaustyti. Viską sudėti į salotines, paskaninti tarkuotais krienais, šlakeliu jogurto ir alyvuogių aliejumi. Jei reikia pasūdyti.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (nedideli)
4 vienetai bulvių (virtos, su lupenomis)
1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai jogurto
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
žuvį supjaustyti gabaliukais. Miltus sumaišyti su druska, juose apvolioti žuvį ir iškepti aliejuje. Aliejaus perteklių pašalinti padėjus žuvį ant popierinių rankšluosčių. Agurkus ir bulves supjaustyti. Viską sudėti į salotines, paskaninti tarkuotais krienais, šlakeliu jogurto ir alyvuogių aliejumi. Jei reikia pasūdyti.