Aštuonkojus supjaustyti stambokais gabaliukais. Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirtas pupeles perplauti šaltu vandeniu ir palaukti, kol vanduo nuvarvės. Vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis. Susmulkinti česnaką, o svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Visus produktus sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
400 gramų aštunkojų (konservuoti)
šiek tiek druskos
150 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aštuonkojus supjaustyti stambokais gabaliukais. Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirtas pupeles perplauti šaltu vandeniu ir palaukti, kol vanduo nuvarvės. Vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis. Susmulkinti česnaką, o svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Visus produktus sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti. Skanaus.