REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Slyvas apipilti šiltu vandeniu ir leisti joms išmirkti.
- Per tą laiką pasiruošti kitus produktus. Vištieną smulkiai supjaustyti.
Agurką supjaustyti arba smulkiais kubeliais, arba plonais, beveik permatomais šiaudeliais. Svogūno laiškus smulkiai supjaustyti. Riešutus sutrupinti pirštais – jie nturi būti nei per stambūs, nei per smulkūs. Baziliko lapelį supjaustyti. - Į lėkštę padėti salotoms formuoti skirtą žiedą. Pirmiausia į jį įberti svogūno laiškų. Antras sluoksnis – vištiena, apibarstyti riešutais. Trečias sluoksnis – slyvos, ketvirtas – agurkai, toliau – vėl vištiena, apibarstyti riešutais. Dar įdomiau, jeigu jų nebus matytis, jie bus tarsi įdaras- siurpizas. Tada apiberti supjaustytais baziliko lapelio šiaudeliais. Čia bazilikas – ne tik dėl skonio, bet ir dėl aromato. Salotas dekoruoti majonezu. Skanaus.
REKLAMA