INGREDIENTAI:
- 6 vienetai ridikėlių
- 1 vienetas agurkų (Marinuoti (rauginti) )
- 1 vienetas bulvių ( (didelė))
- 1/3 vieneto agurkų ((švieži) ilgi)
- 0.5 vieneto morkų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 1 žiupsnelis svogūnų laiškų
- šiek tiek pipirai
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvę ir morką išvirti pasūdytame vandenyje.
- Ridikėlius, agurkus, bulvę ir morką supjaustyti kubeliais. Svogūno laiškus – smulkiai.
- Viską sudėti į indą, pridėti druskos, pipirų, majonezo, Išmaišyti. Skanaus.
Autorius: silva
REKLAMA