• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai ridikėlių
  • 1 vienetas agurkų (Marinuoti (rauginti) )
  • 1 vienetas bulvių ( (didelė))
  • 1/3 vieneto agurkų ((švieži) ilgi)
  • 0.5 vieneto morkų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 žiupsnelis svogūnų laiškų
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai ridikėlių
  • 1 vienetas agurkų (Marinuoti (rauginti) )
  • 1 vienetas bulvių ( (didelė))
  • 1/3 vieneto agurkų ((švieži) ilgi)
  • 0.5 vieneto morkų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 žiupsnelis svogūnų laiškų
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvę ir morką išvirti pasūdytame vandenyje.
  2. Ridikėlius, agurkus, bulvę ir morką supjaustyti kubeliais. Svogūno laiškus – smulkiai.
  3. Viską sudėti į indą, pridėti druskos, pipirų, majonezo, Išmaišyti. Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų