INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė salierų
- 1 litras pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptą salierą supjaustykite mažais kubeliais ir užpilkite pienu (1 stiklinė supjaustytų salierų užpilama 1 L pieno). Emaliuotame inde ant mažos ugnies virkite, kol bus minkšti. Tada salierus per marlę nukoškite, o pieną supilkite į du puslitrinius stiklainius po lygiai. Vieną puslitrinį indelį išgerkite per dieną, per 3 kartus prieš valgį. Kitą puslitrinį indelį išgerkite kitą dieną. Trečiai dienai vėl išvirkite naują porciją salierų. Taip virtų salierų pieną gerkite 10 dienų. Jeigu radikulito skausmai įsisenėję, teks dar 10 dienų gerti šį gėrimą. Šis receptas tik rekomendacinis, dėl ligų visada geriausia pasitarti su gydytoju.
REKLAMA