Melioną supjaustyti kubeliais. Iš slyvų išimti kauliukus, supjaustyti skiltelėmis. Obuolį supjaustyti skiltelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis. Visus vaisius sumaišyti, aplieti romu, truputį palaikyti, kad nusistovėtų. Grietinėlę suplakti su cukraus pudra. Salotas sudėti į salotinę, papuošti plakta grietinėle, riešutais.
Autorius: Gitana
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
200 gramų melionų
1 vienetas obuolių
200 gramų slyvų
4 valgomieji šaukštai grietinėlės (riebi)
1 valgomasis šaukštas romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Melioną supjaustyti kubeliais. Iš slyvų išimti kauliukus, supjaustyti skiltelėmis. Obuolį supjaustyti skiltelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis. Visus vaisius sumaišyti, aplieti romu, truputį palaikyti, kad nusistovėtų. Grietinėlę suplakti su cukraus pudra. Salotas sudėti į salotinę, papuošti plakta grietinėle, riešutais.