• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai agurkų
  • 8 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 125 gramai krapų
  • 8 vienetai laurų lapų (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui paruošti reikės: 1 l vandens, 1 valg. šaukšto druskos, 3 val. šauktų cukraus, 120 ml acto (9 proc.).

    Į gerai išplautus paruoštus stiklainius dedame prieskonius (krapai, lauro lapai, pipirai, česnakai), sudedame agurkus, užpilame verdančiu vandeniu. Palaikius 10-15 min vandenį nupilame ir užpilame paruoštu marinatu. Stiklainius užsukame ir paliekame šiltai 5-6 valandoms.

Autorius: Rasa Rutkauskienė

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai agurkų
  • 8 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 125 gramai krapų
  • 8 vienetai laurų lapų (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui paruošti reikės: 1 l vandens, 1 valg. šaukšto druskos, 3 val. šauktų cukraus, 120 ml acto (9 proc.).

    Į gerai išplautus paruoštus stiklainius dedame prieskonius (krapai, lauro lapai, pipirai, česnakai), sudedame agurkus, užpilame verdančiu vandeniu. Palaikius 10-15 min vandenį nupilame ir užpilame paruoštu marinatu. Stiklainius užsukame ir paliekame šiltai 5-6 valandoms.

Autorius: Rasa Rutkauskienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų