INGREDIENTAI:
- 90 gramų ananasų
- šiek tiek cukraus
- 6 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- šiek tiek džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- 60 gramų juodojo šokolado
- 150 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 60 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynys ištrinamas su cukrumi, vėliau — su varške, suberiamos razinos, supjaustyti vaisiai (ananasai). Omletas kepamas keptuvėje. Kai jo apačia apkepa, uždedamas trynio ir vaisių įdaras; jis (plačiu peiliu) uždengiamas kita omleto puse. Tada omletai perkeliami į išteptą aliejumi, pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą, užtarkuojamas šokoladas ir kiek pakaitinama orkaitėje.
REKLAMA