Kambario temperatūros sviestą peiliu sukapoti ir jį užpilti lydytu medumi. Viską išplakti elektriniu plaktuvu.
Po vieną įmušti kiaušinius ir dar kartą išplakti. Tada berti imbierą, muskatą, cinamoną, gvazdikėlius, išsijotus miltus ir išminkyti tešlą bei iškočioti tešlą.
Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje apie 10 minučių.
Skanaus.
Autorius: Adrija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
40 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
100 gramų medaus
1 arbatinis šaukštelis muskato
400 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą peiliu sukapoti ir jį užpilti lydytu medumi. Viską išplakti elektriniu plaktuvu.
Po vieną įmušti kiaušinius ir dar kartą išplakti. Tada berti imbierą, muskatą, cinamoną, gvazdikėlius, išsijotus miltus ir išminkyti tešlą bei iškočioti tešlą.
Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje apie 10 minučių.