INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 1 stiklinė riešutų (graikiški arba migdolai)
- 400 gramų kondensuoto pieno (su kakava skardinėje)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Neatidarytą kondensuoto pieno skardinę 1 valandą virti vandenyje, išimti, ataušinti. Išpilti į dubenį, suberti pasmulkintus riešutus, muskato riešutą, cinamoną, gerai išmaišyti.
Kepimo skardą iškloti plėvele, pabarstyti miltais ir šaukšteliu išdėlioti nedidelius paplotėlius.
Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje 10-15 minučių, išimti, ataušinti, apibarstyti cukraus pudra.
REKLAMA