INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 1 stiklinė ryžių
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės pieno
- 1.5 litro vandens
- 200 gramų varškės
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 80 gramų razinų
- šiek tiek uogienės
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti piene, praskiestame vandeniu.
Į atvėsintą ryžių košę sudėti sutrintą varškę, suplaktus 2 kiaušinius su cukrumi, vanilę, razinas, obuolių kubelius. Išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į sviestu pateptą kepimo indą, viršų patepti grietine, sumaišyta su kiaušiniu ir kepti 220 laipsnių orkaitėje, kol apkepo viršus paruduos.
Patiekti su uogiene.
Autorius: Ilona
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 1 stiklinė ryžių
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės pieno
- 1.5 litro vandens
- 200 gramų varškės
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 80 gramų razinų
- šiek tiek uogienės
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti piene, praskiestame vandeniu.
Į atvėsintą ryžių košę sudėti sutrintą varškę, suplaktus 2 kiaušinius su cukrumi, vanilę, razinas, obuolių kubelius. Išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į sviestu pateptą kepimo indą, viršų patepti grietine, sumaišyta su kiaušiniu ir kepti 220 laipsnių orkaitėje, kol apkepo viršus paruduos.
Patiekti su uogiene.
Autorius: Ilona
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI