Išverdame ryžius. Ant sviesto pakepame svogūnus, supilame 15 min. apvirtus grybus, pomidorų tyrę, prieskonius ir troškiname apie 15 min. Šį padažą sudedame ant ryžių ir papuošiame šviežiais bazilikų lapeliais. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų ryžių
2 vienetai svogūnų
100 gramų voveraičių
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame ryžius. Ant sviesto pakepame svogūnus, supilame 15 min. apvirtus grybus, pomidorų tyrę, prieskonius ir troškiname apie 15 min. Šį padažą sudedame ant ryžių ir papuošiame šviežiais bazilikų lapeliais. Skanaus!