Atskirai išverdame ryžius ir grikius. Maltą mėsą sumaišome su prieskoniais, išvirtomis kruopomis, bei pakepintais, susmulkintais svogūnais ir morkomis. Į mėsą dedame ryžius ir grikius. Įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Darome rutuliukus, kuriuos kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Iškeptus rutuliukus suveriame ant medinių iešmelių ir patiekiame. Prie jų paruošiame "Kuskuso" kruopų. Tai labai skanu ir paprasta. SKANAUS!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
1 sauja grikių
2 vienetai morkų
1 sauja ryžių
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (maltos mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskirai išverdame ryžius ir grikius. Maltą mėsą sumaišome su prieskoniais, išvirtomis kruopomis, bei pakepintais, susmulkintais svogūnais ir morkomis. Į mėsą dedame ryžius ir grikius. Įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Darome rutuliukus, kuriuos kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Iškeptus rutuliukus suveriame ant medinių iešmelių ir patiekiame. Prie jų paruošiame "Kuskuso" kruopų. Tai labai skanu ir paprasta. SKANAUS!