• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 gramų česnakų
  • 20 gramų krapų
  • 10 vienetų krienų (šaknis)
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 200 gramų druskos
  • 20 vienetų kvapiųjų pipirų
  • 5 kilogramai grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus gerai išplauti ir išvalyti, nupjauti kotelius. Užpilti vandeniu ir mirkyti 3 paras, keičiant vandenį 2 kartus per dieną.
    Išmirkytus grybus sudėti į puodą sluoksniuojant su prieskoniais. Uždengti grybus medvilniniu rankšluosčiu, ant viršaus padėti lėkštę ir uždėti kokį svarmenį.
    Su laiku grybų masė turi sumažėti 3 kartus.
    Laikyti grybus vėsioje patalpoje 25 dienas.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 20 gramų česnakų
  • 20 gramų krapų
  • 10 vienetų krienų (šaknis)
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 200 gramų druskos
  • 20 vienetų kvapiųjų pipirų
  • 5 kilogramai grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus gerai išplauti ir išvalyti, nupjauti kotelius. Užpilti vandeniu ir mirkyti 3 paras, keičiant vandenį 2 kartus per dieną.
    Išmirkytus grybus sudėti į puodą sluoksniuojant su prieskoniais. Uždengti grybus medvilniniu rankšluosčiu, ant viršaus padėti lėkštę ir uždėti kokį svarmenį.
    Su laiku grybų masė turi sumažėti 3 kartus.
    Laikyti grybus vėsioje patalpoje 25 dienas.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų