Kalafijorą išvirti, supjaustyti normalaus dydžio gabaliukais. Šparagines pupeles taip pat išvirti. Didelio pomidoro vidų išskuobti. Iš kalafijoro padaryti įdarą, kurį dėsime į pomidoro vidų. Kalafijorą susmulkinus pakepinti, ant viršaus užpilti sultinio, po to įdėti grietinės pora šaukštų ir viską pakepinti maišant. Tada pagaminus įdėti įdarą į išskuobtą pomidorą ir į jį dar prikaišioti šparaginių pupelių išvirtų ankščių. O iš mažų pomidoriukų padaryti rankenėlę. Dar apkaišioti petražolių lapeliais. Ir viskas. Ir gražu ir labai skanu!
Autorius: salomeja
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek petražolių
1 vienetas pomidorų pastos
10 vienetų pomidorų pastos (maži)
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek sultinio
1 vienetas žiedinių kopūstų
šiek tiek sparaginių pupelių (1 puodelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalafijorą išvirti, supjaustyti normalaus dydžio gabaliukais. Šparagines pupeles taip pat išvirti. Didelio pomidoro vidų išskuobti. Iš kalafijoro padaryti įdarą, kurį dėsime į pomidoro vidų. Kalafijorą susmulkinus pakepinti, ant viršaus užpilti sultinio, po to įdėti grietinės pora šaukštų ir viską pakepinti maišant. Tada pagaminus įdėti įdarą į išskuobtą pomidorą ir į jį dar prikaišioti šparaginių pupelių išvirtų ankščių. O iš mažų pomidoriukų padaryti rankenėlę. Dar apkaišioti petražolių lapeliais. Ir viskas. Ir gražu ir labai skanu!