Viename dubenyje sumaišykite sūrius, pasmulkintas alyvuoges, graikinius riešutus, druską bei pipirus. Ant kiekvieno apvalaus tešlos blynelio dėkite po 0,5 šaukšto pasigaminto įdaro ir perlenkus vandeniu suvilgytais pirštais gražiai užspauskite tešlos kraštus. Pagamintas empanadas sudėkite ant kepimo skardos ir aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite apie 15-20 min. 175 laipsnių temperatūroje. Iškeptus apibarstykite cukraus pudra ir patiekite. Skanaus!
Viename dubenyje sumaišykite sūrius, pasmulkintas alyvuoges, graikinius riešutus, druską bei pipirus. Ant kiekvieno apvalaus tešlos blynelio dėkite po 0,5 šaukšto pasigaminto įdaro ir perlenkus vandeniu suvilgytais pirštais gražiai užspauskite tešlos kraštus. Pagamintas empanadas sudėkite ant kepimo skardos ir aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite apie 15-20 min. 175 laipsnių temperatūroje. Iškeptus apibarstykite cukraus pudra ir patiekite. Skanaus!