• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio avižų (dribsniai)
  • 1 česnakų
  • 100 gramų kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkintą svogūną ir smulkiai tarkuotą morką pakepiname ant aliejaus. Žuvį sumalame kartu su kopūstu ir česnaku, dedame dribsnius, kepintus svogūnus su morkomis, prieskonius ir viską gerai išmaišome.Šlapiomis rankomis formuojame kotletukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio avižų (dribsniai)
  • 1 česnakų
  • 100 gramų kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkintą svogūną ir smulkiai tarkuotą morką pakepiname ant aliejaus. Žuvį sumalame kartu su kopūstu ir česnaku, dedame dribsnius, kepintus svogūnus su morkomis, prieskonius ir viską gerai išmaišome.Šlapiomis rankomis formuojame kotletukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų