Smulkintą svogūną ir smulkiai tarkuotą morką pakepiname ant aliejaus. Žuvį sumalame kartu su kopūstu ir česnaku, dedame dribsnius, kepintus svogūnus su morkomis, prieskonius ir viską gerai išmaišome.Šlapiomis rankomis formuojame kotletukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio avižų (dribsniai)
1 česnakų
100 gramų kopūstų
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių (kapotos)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
500 gramų žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkintą svogūną ir smulkiai tarkuotą morką pakepiname ant aliejaus. Žuvį sumalame kartu su kopūstu ir česnaku, dedame dribsnius, kepintus svogūnus su morkomis, prieskonius ir viską gerai išmaišome.Šlapiomis rankomis formuojame kotletukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Skanaus.