Išplautus burokelius išverdame, nuvalome ir sutarkuojame. Į burokėlius įdedame druskos, cukraus, acto, pipirų, gvazdikėlių. Laikome šaldytuve iki 1 mėn. Tinka į sriubas, salotoms, prie mėsos, žuvies patiekalų.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
šiek tiek juodųjų pipirų
100 mililitrų acto
2 valgomieji šaukštai druskos
2 kilogramai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplautus burokelius išverdame, nuvalome ir sutarkuojame. Į burokėlius įdedame druskos, cukraus, acto, pipirų, gvazdikėlių. Laikome šaldytuve iki 1 mėn. Tinka į sriubas, salotoms, prie mėsos, žuvies patiekalų.