• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 kilogramai burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplautus burokelius išverdame, nuvalome ir sutarkuojame. Į burokėlius įdedame druskos, cukraus, acto, pipirų, gvazdikėlių. Laikome šaldytuve iki 1 mėn. Tinka į sriubas, salotoms, prie mėsos, žuvies patiekalų.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 kilogramai burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplautus burokelius išverdame, nuvalome ir sutarkuojame. Į burokėlius įdedame druskos, cukraus, acto, pipirų, gvazdikėlių. Laikome šaldytuve iki 1 mėn. Tinka į sriubas, salotoms, prie mėsos, žuvies patiekalų.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų