INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 0.5 stiklinės lazdyno reišutų (smulkinti)
- šiek tiek margarino
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 stiklinė grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išsukite su cukrumi, sudėkite grietinę sumaišytą su soda, vanilės cukrų ir miltų tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
Kepimui skirtą skardą ištepkite margarinu. Pusę tešlos palikite, o likusią supilkite į skardą.
Pusę tešlos sumaišykite su riešutais ir užpilkite ant skardoje esančios tešlos viršaus. Paskirstykite ją tolygiai po visą plokštainio paviršių. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
REKLAMA