• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 litras pieno
  • 1 litras kefyro
  • 200 gramų burokėlių
  • 1 pundelis krapų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 vienetas agurkų
  • 1 pundelis svogūnų laiškų
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 litras pieno
  • 1 litras kefyro
  • 200 gramų burokėlių
  • 1 pundelis krapų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 vienetas agurkų
  • 1 pundelis svogūnų laiškų
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didelį puodą sudėkite susmulkintus krapus, svogūno laiškus, kubeliais supjaustytą agurką, marinuotus burokėlius, dėkite grietinės, berkite druskos ir išmaišykite. Tada supilkite pieną, kefyrą ir vėl išmaišykite. Prieš patiekiant į barščius dėkite virtus ir griežinėliais supjaustytus kiaušinius. Patiekite su karštomis bulvėmis.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų