REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šviesi tešla:
Į indą supilam pieną ir vandenį, imušam kiaušinius. Išplakam. Beriam išsijotus miltus kartu su kepimo milteliais, druską, cukrų. Viską išmaišom. - Kakavinė tešla:
taip pat sumaišom visus produktus. Kakavinę tešlą persipilam į indeli su siauru antgaliu (naudojau nuo kečiupo buteliuką). - Į įkaitintą keptuvę pilam didelį šaukštą šviesios tešlos.
Tada greitai ant blyno piešiame su kakavine tešla (sukam apskritimus).
Kai apačia gražiai paruduoja, apverčiam, pabaigiam kepti ir dedam į lėkštę.
Patiekti su grietinės ir cukraus padažu. O jei norisi įdaro - labai tinka varškė.
REKLAMA