• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 20 gramų kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 500 mililitrų sultinio
  • 50 gramų raskilos (lapai ir ūgliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, kopūstų, žalių žirnelių ir pavirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų jaunų spindinčiosios rasakilos lapų ir ūglių, petražolės lapų ir virti 3 minutes.
    Paduoti su grietine.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų