Ištirpintą sviestą išplakti su cukrumi iki purumo. Įmušti po vieną kiaušinį ir maišyti. Į šią masę sudėti miltus, sumaišytus su druska, vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Viską plakti mikseriu. Tada supilti pieną ir išmaišyti iki vientisos masės. Susipjaustyti obuolius kubeliais ir sumaišyti su virtu kondensuotu pienu. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Ant viršaus tolygiai paskirstyti obuolius sumaišytus su kondensuotu pienu. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 - 50 min.
Autorius: Ramune
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus
3 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai pieno
šiek tiek druskos
180 gramų sviesto
1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpintą sviestą išplakti su cukrumi iki purumo. Įmušti po vieną kiaušinį ir maišyti. Į šią masę sudėti miltus, sumaišytus su druska, vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Viską plakti mikseriu. Tada supilti pieną ir išmaišyti iki vientisos masės. Susipjaustyti obuolius kubeliais ir sumaišyti su virtu kondensuotu pienu. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Ant viršaus tolygiai paskirstyti obuolius sumaišytus su kondensuotu pienu. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 - 50 min.