• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus
  • 75 gramai margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrio masei dar reiks:
    750 g liesos varškės;
    Milteliai sūrio tortui „Kasekuchen Hilfe“;
    150 g cukraus;
    4 kiaušiniai;
    vanilinis cukrus;
    250 ml pieno arba grietinėlės;
    citrinos aromatas 3-4 lašai.

    Tešlai skirtus produktus gerai išmaišyti ir išminkyti. 2/3 tešlos iškloti kepimo formelę, o iš likusios tešlos padaryti pyrago kraštelius. Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti su 50 g cukraus ir aptepti pyrago tešlą (visų baltymų bus per daug, teks panaudoti juos dar kitur). Iš likusių produktų plaktuvu išplakti sūrio masę ir pilti ant tešlos, pateptos baltymų mase. Kepti apie 70 minučių 175 0C orkaitėje. Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus
  • 75 gramai margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrio masei dar reiks:
    750 g liesos varškės;
    Milteliai sūrio tortui „Kasekuchen Hilfe“;
    150 g cukraus;
    4 kiaušiniai;
    vanilinis cukrus;
    250 ml pieno arba grietinėlės;
    citrinos aromatas 3-4 lašai.

    Tešlai skirtus produktus gerai išmaišyti ir išminkyti. 2/3 tešlos iškloti kepimo formelę, o iš likusios tešlos padaryti pyrago kraštelius. Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti su 50 g cukraus ir aptepti pyrago tešlą (visų baltymų bus per daug, teks panaudoti juos dar kitur). Iš likusių produktų plaktuvu išplakti sūrio masę ir pilti ant tešlos, pateptos baltymų mase. Kepti apie 70 minučių 175 0C orkaitėje. Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų