• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų datulių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • šiek tiek migdolų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 200 mililitrų vandens
  • 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 sultinio (kubelis, mėsos)
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną apkepinti aliejuje ir svieste.
    Pakepintą avieną sudėti į puodą troškinimui.
    Supilti vandenį, pomidorų padažą, kubelį mėsos sultinio, prieskonius ir svogūnus, supjaustytus skiltelėmis.
    Troškinti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
    Datules supjaustyti ir sumesti į troškinį, patroškinti dar 15 min. Vėliau sudėti pakepintus migdolus, šviežią kalendrą, petražoles.
    Patiekti su ryžiais.

Autorius: Vika

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų datulių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • šiek tiek migdolų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 200 mililitrų vandens
  • 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 sultinio (kubelis, mėsos)
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną apkepinti aliejuje ir svieste.
    Pakepintą avieną sudėti į puodą troškinimui.
    Supilti vandenį, pomidorų padažą, kubelį mėsos sultinio, prieskonius ir svogūnus, supjaustytus skiltelėmis.
    Troškinti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
    Datules supjaustyti ir sumesti į troškinį, patroškinti dar 15 min. Vėliau sudėti pakepintus migdolus, šviežią kalendrą, petražoles.
    Patiekti su ryžiais.

Autorius: Vika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų