• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 kilogramas rabarbarų
  • 500 gramų braškių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis maždaug 3 250 ml talpos stiklainiukai.
    Nuluptus ir kubeliais susmulkintus rabarbarus, braškes, citrinos sultis ir cukrų sudėti į didelį puodą su stora apačia ir uždengus, retkarčiais pamaišant, virti apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
    Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus, šiltus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvertus palaikyti keletą minučių.
    Tuomet atversti ir palikti atvėsti normalioje padėtyje.
    Labai gardi uogienė, kuria galėsite mėgautis visus metus.
    Skanaus.

Autorius: Vilma

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 kilogramas rabarbarų
  • 500 gramų braškių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis maždaug 3 250 ml talpos stiklainiukai.
    Nuluptus ir kubeliais susmulkintus rabarbarus, braškes, citrinos sultis ir cukrų sudėti į didelį puodą su stora apačia ir uždengus, retkarčiais pamaišant, virti apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
    Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus, šiltus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvertus palaikyti keletą minučių.
    Tuomet atversti ir palikti atvėsti normalioje padėtyje.
    Labai gardi uogienė, kuria galėsite mėgautis visus metus.
    Skanaus.

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų