Visus komponentus (išskyrus obuolius) sumaišyti ir išminkyti vientisą tešlą. Tešlą plonai iškočioti ir pjaustyti juostelėmis. Ant juostelės uždėti obuolio skiltelę ir suvynioti. Galima formuoti ir apvalius pyragaičius su skylėtu paviršiumi. Kiaušinio baltymą išplakti iki baltos masės, ir vieną pyragaičio pusę įmerkti į baltymą, o paskui į cukrų. Kepti apie 20 min. 185 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Inga
INGREDIENTAI:
200 gramų margarino
5 vienetai obuolių (rūgštūs)
1 vienetas kiaušinių (trynys)
0.5 litro kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio acto
200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus komponentus (išskyrus obuolius) sumaišyti ir išminkyti vientisą tešlą. Tešlą plonai iškočioti ir pjaustyti juostelėmis. Ant juostelės uždėti obuolio skiltelę ir suvynioti. Galima formuoti ir apvalius pyragaičius su skylėtu paviršiumi. Kiaušinio baltymą išplakti iki baltos masės, ir vieną pyragaičio pusę įmerkti į baltymą, o paskui į cukrų. Kepti apie 20 min. 185 laipsnių temperatūroje. Skanaus.