• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų margarino
  • 5 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 0.5 litro kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio acto
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus komponentus (išskyrus obuolius) sumaišyti ir išminkyti vientisą tešlą.
    Tešlą plonai iškočioti ir pjaustyti juostelėmis.
    Ant juostelės uždėti obuolio skiltelę ir suvynioti.
    Galima formuoti ir apvalius pyragaičius su skylėtu paviršiumi.
    Kiaušinio baltymą išplakti iki baltos masės, ir vieną pyragaičio pusę įmerkti į baltymą, o paskui į cukrų.
    Kepti apie 20 min. 185 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų margarino
  • 5 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 0.5 litro kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio acto
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus komponentus (išskyrus obuolius) sumaišyti ir išminkyti vientisą tešlą.
    Tešlą plonai iškočioti ir pjaustyti juostelėmis.
    Ant juostelės uždėti obuolio skiltelę ir suvynioti.
    Galima formuoti ir apvalius pyragaičius su skylėtu paviršiumi.
    Kiaušinio baltymą išplakti iki baltos masės, ir vieną pyragaičio pusę įmerkti į baltymą, o paskui į cukrų.
    Kepti apie 20 min. 185 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų